Son Dakika Deprem

Merkez üssü Kütahyanın Altıntaş ilçesi olan 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Denizde meydana gelen deprem Silivriye 2394 kilometre uzaklıkta ve 778 kilometre derinlikte yaşandı.


Gundem Panosundaki Pin

31 Ağustos 2021 Salı 1428.

Son dakika deprem. Depremle ilgili açıklamada bulunan AFAD Kütahyanın Altıntaş. 17 Ağustos 1999 tarihinde yaşanan asrın felaketi Marmara Depreminde birçok insan hayatını kaybetti. 10 hours agoSon dakika.

Bursa Ankara ve Eskişehirde de hissedildi. Deprem bir çok çevre ilde de hissedilirken vatandaşlar büyük korku yaşadı. Yerin 7 kilometre derinliğindeki deprem Düziçi ilçesinin yanı sıra Osmaniye kent merkezi ile çevre ilçelerde de hissedildi.

Kahramankazanlı öğrencilere deprem eğitimi 30072021 0929 Son dakika haberleri. YENİDEN BAHÇELİEVLERDE 17 YAŞINDAKİ SÜRÜCÜ OTOMOBİLE ÇARPTI ÇARPTIĞI OTOMOBİL MARKETE DALDI. Kandilli depremin saat 1916da meydana gelen 37 büyüklüğündeki depremin derinliğini 20 km olarak açıkladı.

Devlet kurumlarının ve Kocaeli. Son dakika haberine göre. Kandilli ise depremin büyüklüğünü 43 olarak açıkladı.

Türkiye Afet Eğitim Yılı etkinlikleri kapsamında Kahramankazana gelen deprem similasyon tırında halka ve öğrencilere eğitim verildi. Sitemizde yayımlanan her türlü bilgi veri ve haritalara ilişkin telif hakları münhasıran Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğüne ait olup Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Bölgesel Deprem-Tsunami İzleme Ve Değerlendirme Merkezi kaynak. Çığ gibi tepki topladı 1626 Son dakika.

Osmaniyenin Düziçi ilçesinde meydana gelen ikinci deprem korkuya neden oldu. AFAD ise depremin büyüklüğünü 36 olarak açıkladı. AFAD saat 1404te merkez üssü Kütahyanın Altıntaş ilçesi olan 5 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı.

31 Ağustos 2021 1411 Son Güncelleme. Kütahyanın Altıntaş ilçesinde meydana gelen 5 büyüklüğündeki şiddetli depremin Afyonkarahisar Bursa Ankara ve Eskişehirde de hissedildiği öğrenildi. Deprem Ankara Eskişehir Afyon ve.

Sitemizde yayımlanan her türlü bilgi veri ve haritalara ilişkin telif hakları münhasıran Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğüne ait olup Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Bölgesel Deprem-Tsunami İzleme Ve. AFAD verilerine göre Kütahyanın Altıntaş ilçesinde saat 1304 sıralarında 50 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sitemizde yayımlanan her türlü bilgi veri ve haritalara ilişkin telif hakları münhasıran Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğüne ait olup Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Bölgesel Deprem-Tsunami İzleme Ve Değerlendirme Merkezi kaynak.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı AFAD Deprem Bilgilendirme Servisinden yapılan açıklamaya göre saat 1032de Marmara Denizinde 36 büyüklüğünde meydana gelen deprem bölgede hissedildi. Bingölde 43 büyüklüğünde deprem. Deprem haberleri son dakika deprem haber ve gelişmeleri burada.

Manisanın Akhisar ilçesinde saat 2222de meydana gelen 54 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 10 hours agoSon dakika. AFADın son dakika açıklamasına göre Kütahyanın Altıntaş ilçesinde 50 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Zemin ve Deprem İnceleme Şube Müdürlüğü tarafından her yıl olduğu gibi bu yıl da vatandaşı deprem konusunda bilgilendirmek için stant kurdu. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığının merkez üssünü Düziçi ilçesi olarak belirlediği deprem saat 2355te meydana geldi. AFAD verilerine göre Marmara Denizinde Tekirdağ açıklarında 42 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

En güncel ve son dakika Deprem gelişmeleri için NTVnin Deprem sayfasını ziyaret edin. 11 hours agoKütahyada şiddetli deprem. Son dakika gündem.

Kütahyada 5 büyüklüğünde deprem olduğu bilgisi ajanslara düşerken depremin merkez üssü ise Altıntaş ilçesi olarak kaydedildi. 31 Ağustos 2021 1438. Deprem haberleri NTVde.

31 Ağustos 2021 1413. Son dakika 16 Temmuz AFAD ve Kandilli deprem listesi - Haberler Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir haberleri kopyalamayınız. Baba oğlunu vuran kişiyi pompalı tüfekle öldürdü.

Depremin derinliği 716 kilometre olarak ölçüldü. Google Haberlere Abone ol. Kandilli Rasathanesi Muşta 37 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu.

11 hours agoAFADın son dakika açıklamasına göre saat 1404te merkez üssü Kütahyanın Altıntaş ilçesi olan 50 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Son Dakika Haberleri 1633 Motosiklette iç çamaşırı görünen kadını kameraya alıp hakaret etti. Son Dakika 0019 Beşiktaş Gaziantep FK maçında rahatsızlanan NSakalanın son halini paylaştı 2317 Kayserispor Fenerbahçeden Mame Thiamı kadrosuna kattı 2258 Çobanların kavgasında kan döküldü.

Marmara Denizi Silivri.


Nerminaytv Adli Kullanicinin Ilgimi Cekenler Panosundaki Pin Istanbul Bina


Onedirki Com Panosundaki Pin


Son Dakika Ankara Da Deprem Son Durum Butun Aciklamalar 2021 Ankara Deri Catlaklari Haber


Deprem Gecmis Olsun Allah


Son Dakika Deprem Karaman Da Hissedildi 2021 Tirlar Haber


Son Dakika Deprem Haberleri Siirt Kurtalan Diyarbakir Ve Batman Depr Batman Haber Youtube


Usakhaberajansi Panosundaki Pin


Alfa Haber Ajansi Panosundaki Pin


Istanbul Da Deprem Buyuk Depremin Habercisi Mi Guncel Ve Son Dakika Haberler Habermark Meteoroloji Haber Seyahat


Aydin Da Deprem Haberi Son Dakika Aydin Haberleri Marti Ni Danca Bilgi


Sondakika Haberleri Endonezya Da 7 3 Buyuklugunde Deprem Tsunami Uyaris Haber Haberler Sondakika Gundem Flasgelismeler Gundem S Tsunami Haber Komedi


Gundem Panosundaki Pin


Pin By Sevcan On Kiyafet Secenekleri Danger Sign Calm Novelty Sign


Son Dakika Akdeniz De 3 9 Siddetinde Deprem Iste Son Depremler Haber Gelin Olinda


Son Dakika Alanya Da Deprem Panigi Son Dakika Alanya Da Deprem Panigi Alanya Saat 16 42 De Depremle Sallandi Deprem Panige Yol A Alanya Haber Endonezya


Alanya Da Deprem 4 0 Le Sallandi Alanya Da Deprem 4 0 Le Sallandi Alanya Da Herkes 16 42 Itibariyle Depremi Hissetti Depr Alanya Haber Arastirma Enstitusu


Son Dakika Canakkale De Deprem Afad Ve Kandilli Son Depremler


Son Dakika 6 3 Buyuklugunde Deprem Mutluluk Sozleri Tarihi Evler Gelin


Son Dakika Komsu Ulke Yunanistan In Baskenti Atina Yakinlarinda 5 1 Buyuklugunde Deprem Meydana Geldi Dergi Kafasi Atina Yunanistan Dergi

close